Iskoristi dar priprde!

DARujemo ti nešto potpuno novo i dragocjeno, sklad zdravlja i užitka iz Vindije! 

Kušaj DAR biljne napitke i uvjeri se u okuse besprijekorne kakvoće DAR zobi i DAR badema!

DAR ispunjava želje i potrebe svih potrošača usmjerenih zdravim proizvodima na biljnoj bazi, koji teže održivosti u svim segmentima i svjesni su važnosti očuvanja okoliša.

Osvježi svoj doručak, jutarnju šalicu kave ili smoothie i jednostavno uživaj u zdravom i ukusnom DARu prirode!

Živjeti zdravo

DAR biljni napitci nose jamstveni žig  „Živjeti Zdravo“ i garantiraju zdravstvenu ispravnost, ali i kvalitetu u skladu propisanim kriterijima zbog čega pozitivno utječu na zdravlje i kvalitetu života.

„Živjeti zdravo“ jamstveni je žig koji su uspostavili Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo zdravstva namijenjen poticanju proizvodnje i prepoznavanju nutritivno povoljnih proizvoda i proizvodnih tehnologija, reformulacije, a u svrhu provođenja pravilne prehrane te pomažu potrošačima u bržem i zdravijem izboru.

PSC

100% biljnog podrijetla, DAR napitci veganski su proizvod i nositelj V-oznake, jedinstvene oznake kvalitete koju Europska vegetarijanska unija dodjeljuje proizvodima i jelima izrađenima u skladu s veganskom i vegetarijanskom etikom.

Ključni je strateški prioritet Vindije briga o okolišu te su stoga DAR biljni napitci dostupni u kartonskom pakiranju uglavnom od FSC® certificiranog papira koji se proizvodi od drva kao obnovljivog izvora energije čime se još više smanjuje ugljikov otisak u prirodi.